neděle 31. května 2015

Letní speciál | Wake up, and be FIT!

Moji milí čtenáři,

mám pro vás obrovskou novinku, kterou jsem se nemohla dočkat, až vám prozradím. 1.června, to jest zítra, rozjíždím na svém blogu velký letní speciál o fitness a zdravé stravě. Postupně se budete v jednotlivých článcích seznamovat se vším, co se týká cvičení - jak, kdy, kde, proč, s kým. Stejně tak se vás budu snažit správně nasměrovat ke zdravému stravování a vůbec zdravému životnímu stylu jako takovému.

Jsem si jistá, že jste mnohokrát za svůj život pocítili, jak se vše kolem nás, celý svět, neustále zrychluje. Zvyšují se nároky na všechno co děláme a zvyšuje se tlak i na nás samotné. Jediným tahounem, který nás i v krajně vyčerpávajících situacích drží jakž takž nad vodou, je vidina velkých peněz a karierních úspěchů. Je však nesmírně důležité se v takové chvíli zastavit a zamyslet se, co je ve našem životě to důležité.
A jste to právě my sami. My a náš život, my a naše zdraví! K čemu jsou člověku v životě peníze, když není ani schopen vstát a jít si je užívat. Musíme o sebe začít víc dbát. Odvděčit se našemu tělu a naší mysli za všechno to úsilí, které vydávají po celý náš život. Nevíte jak? Přitom je to tak jednoduché.

V žádném případě tuto sérii neberte jako rychlorádce, který by vám bleskovou rychlostí ještě dopomohl shodit ona kila, která vám brání obléct plavky. Nikoliv! Nikdy není pozdě začít se starat o své tělo a zdraví, tělesné i duševní. Zasloužíme si to! Proto zahoďte stud a strach a pusťte se se mnou s radostí do toho.
 Já sama se věnuji fitness a výživě již několik let a právě proto bych se s vámi ráda podělila o nějaké zkušenosti, které jsem za tu dobu posbírala a vzala za své.

O tom všem, a ještě mnohém dalším, se však dozvíte v článcích, které budou vycházet symbolicky každé pondělí (říkáte si přece: ,,Začnu v pondělí.") plus také v neděli.
Doufám, že vás tato série bude bavit a správným způsobem vás obohatí.


Se zdravou láskou, Darina :)

Žádné komentáře:

Okomentovat