středa 15. července 2015

Black Eye | Objektiv na mobil

Dobré ránko,

výrobci elektroniky neustále přichází s vychytávkami, které nám dokáží usnadnit či zpříjemnit náš život a připravit nám tak nevšední zážitky a vzpomínky. Jedním takovým gadgetem (technická vychytávka/udělátko/hračička) je objektiv na mobilní telefon.
Majitelem jednoho takového jsem se stala před pár měsíci, a to díky příteli, který mi ho pořídil jako odměnu za maturitu (mohli jste vidět i zde ). Byl pořízen na webové stránce Objektiv na mobil - mají zde více typů.

Já mám konkrétně Black Eye Clipper | Wide Angle Lens. Jedná se tedy o širokoúhlý objektiv se šířkou záběru 160°. Pořizovací cena je 999 kč.


A co že tato hračička vlastně umí? Díky tomuto objektivu jste schopni zabrat mnohem větší a širší prostor kolem sebe a dostat ho na fotku. Zatímco pouhým foťákem vašeho telefonu zaberete sotva dvě osoby, díky vypoulené čočce tzv. rybímu oku, se vás na fotku vejde minimálně pět a ještě okolí za vámi. Navíc má finální obrázek hezký zakulacený efekt. A když necháte čočku trochu přečuhovat přes fotoaparát, budete mít kolem fotky černý rám.
Samozřejmě můžete s tímto objektivem natáčet stejně kulatá videa.


Objektiv je přidělán na pevném kolíčku, který můžete připevnit jak na přední, tak i na zadní kameru vašeho mobilu. Nemusíte se bát žádného poškození, protože kolíček je potažen gumou, aby nedošlo k poškrábání či jiné škodě.
Dále se dá objektiv z kolíčku odšroubovat a přenášet samostatně v přiloženém pytlíčku, který zároveň slouží jako leštící hadřík.

Láká vás si tuto vychytávku pořídit?

Žádné komentáře:

Okomentovat