neděle 25. října 2015

Autumn closet | ZOOT

Pěkný den,

Ačkoliv jsou obchody nacpané k prasknutí množstvím oblečení, mívám občas pocit, že budu muset chodit asi polonahá, jelikož na mě nemají nic dle mých představ. V takových chvílích beznaděje se uchyluji ke kamarádovi internetu a eshopům s oblečením.
Naprostým favoritem je ZOOT. Velký výběr trendy kousků, které kolikrát v obchodech ani neseženete, zábavné kousky a široká cenová relace. Plus několik výdejních míst, na kterých si můžete před koupí vše důkladně prohlédnout a vyzkoušet.

Tentokrát jsem pro vás vybrala pár nezbytných kousků na podzim, které bych také ráda zařadila do svého šatníku.

Pod zadek
Velmi trendy, ale i užitečnou záležitostí se stala u oblečení délka pod zadek. Ať už u topů, kabátů, halenek apod. Nejen, že tím celý outfit oživíte, ale zároveň udržíte své ledviny v teple.
Skvěle vypadají například ke slim džínům. Výhodou je také to, že díky délce přes zadek můžete skrýt drobné či větší nedokonalosti.


Jako holka
Přiznávám, že i mně samotné dělá velké obtíže vyměnit za chladného počasí kalhoty za šaty či sukni. I tak je fajn, když zůstane holka holkou a občas se překoná a oblékne elegantní šaty.
Pomoci nám mohou nějaké teplejší silonky či tlustší punčocháče, k tomu vysoké kozačky a máte nohy v teple raz dva. Stejně tak si můžete pořídit šaty pletené, které vás také příjemně zahřejí.


Na hlavu
V zimě je také důležité myslet na to, abychom měli v teple i hlavu. Pokud vám pravidelně mrznou uši stejně jako mně, rozhodně rovnou sáhněte po nějaké pletené čepici. Chcete - li se však ochránit jen před foukáním větru, nebo lehkým poprchávání, zvolte dívčí a elegantní klobouk, který je nepochybně hitem letošního podzimu, který vám v šatníku nesmí chybět.


Žádné komentáře:

Okomentovat